Profiel Coaching Network

Wil jij investeren in jouw eigen ontwikkeling?

Coaching Network bestaat uit een netwerk van professionals die hun kwaliteiten en ervaring hebben gebundeld. Op deze manier kunnen we zorgdragen voor continuÔteit en zijn we in staat grotere trajecten te dragen. Onze specialiteit is het begeleiden van groeiprocessen van individuen. De coaches en trainers van Coaching Network hebben hun sporen verdiend op het gebied van individuele coaching, workshops, trainingen persoonlijke ontwikkeling en teamtrainingen. 

Coaching Network is ontstaan vanuit de wens om mensen instrumenten aan te reiken waarmee ze duurzame resultaten behalen. Het zijn instrumenten waaruit hij/zij kan putten om zichzelf te ondersteunen en om voortdurend te groeien. Onze naamgeving staat ook voor het vergroten van het potentieel van onze cliŽnten om een eigen netwerk op te bouwen wat dient als ondersteunend vangnet. 

Wat we zien
Op mensen wordt in hun werkkring steeds meer een beroep gedaan op hun ratio gecombineerd met een vaak hoge werkdruk. Het gevolg kan zijn dat er weinig aandacht is voor hun emotionele en motivationele ontwikkeling. Mensen doen meer van hetzelfde en zijn weinig pro-actief in het bereiken van zakelijke en persoonlijke doelstellingen. Mensen groeien niet meer. Vaak is er een gevoel van het niet optimaal benutten van de eigen kwaliteiten en talenten, en het verliezen van kracht en zelfvertrouwen. Hierdoor laat men voor de hand liggende oplossingen voor bepaalde vraagstukken schieten. Uiteindelijk kan het niet investeren in persoonlijke ontwikkeling leiden tot stress, demotivatie, ineffectief gedrag of zelfs burnout.

Visie
Wij gaan ervan uit dat het menselijk potentieel de kracht vormt van organisaties. Het is dit potentieel dat bepalend is voor de organisatiecultuur, voor de produktiviteit, voor innovatie, kwaliteit en de bedrijfsvoering. 

Coaching betekent voor ons individuele ondersteuning voor medewerkers waardoor ze optimaal in hun beroep kunnen functioneren. We zien coaching als een vorm van strategisch personeelsmanagement welke zowel voor de organisatie als voor het individu preventief werkt, in de zin van bijvoorbeeld ziekteverzuim, personeelsverloop, demotivatie.

Wij menen dat mensen, als ze kunnen blijven groeien, hun eigen motivatie kunnen aanspreken, tevreden kunnen zijn en kunnen communiceren wat ze werkelijk voelen en denken. Kortom door coaching kunnen ze het eigen potentieel aanspreken en beter benutten.