Workshops Zelfmanagement

      - Hoe beheers ik mijn eigen leven
- Deel ik mijn eigen tijd in, verspil ik tijd, heb ik tijd voor mezelf
- Doe ik wat ik zelf wil?
- Blijf ik mezelf?
- Houd ik energie over?
- Maak ik mijn eigen keuzes?
- Wil ik iedereen te vriend houden?
- Hoe communiceer ik?
- Kan ik loslaten? 
- Ben ik te meegaand of star?

Zelfmanagement is niet alleen het managen van je werk maar heeft met name te maken met invloed uitoefenen op je eigen ontwikkeling. Hoe kijk je tegen jezelf en je omgeving aan, wat zijn je belemmerende factoren waardoor je bepaalde zaken niet doet, hoe ga je om met het stellen van prioriteiten? Dit zijn voorbeelden van onderwerpen die aan bod kunnen komen tijdens de workshop zelfmanagement. Je krijgt een aantal tips die je op weg helpen om invloed uit te oefenen op je eigen persoonlijke groei.

Workshop Zelfmanagement I 
Voor degenen die meer inzicht willen en die aan zichzelf willen werken, start een leuke en interessante eendaagse workshop. Zelfmanagement heeft met name te maken met invloed uitoefenen op jouw eigen ontwikkeling en gedrag; hoe kijk je tegen jezelf en je omgeving aan, wat zijn je belemmerende factoren waardoor je bepaalde zaken niet doet, hoe ga je om met het stellen van prioriteiten? Door middel van een test krijg je een profiel van jezelf waarover uitleg wordt gegeven. Je krijgt oefeningen en tips die je op weg helpen om invloed uit te oefenen op jouw eigen gedrag en persoonlijke groei. Meld je hier aan voor een vrijblijvende informatieavond.

Workshop Zelfmanagement II
Deze workshop gaat in op hoe je communiceert met jezelf en met anderen. Hoe kom je over, ben je direct of moet men raden wat je bedoelt, waarom reageert men op jou zoals jij het meemaakt, etc. Ook hier krijg je oefeningen en tips ter verbetering van jouw manier van communiceren. Meld je hier aan voor een vrijblijvende informatieavond.

Voor elke deelnemer die je aanbrengt Euro 5,- korting op jouw cursusgeld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

'